Winter kinderkledingbeurs 1 oktober 2014

Op woensdagavond 1 oktober van 19.00 – 20:30 uur organiseert de Activiteitencommissie van OBS Het Startblok voor de tiende keer de kinderkleding- en speelgoedbeurs in de aula van de school. Hier kunt u terecht voor winterkinderkleding (maat 86-176), speelgoed en kinderboeken tegen kleine prijsjes. Een deel van de opbrengst van deze beurs komt ten goede aan de Activiteitencommissie zodat zij over extra budget beschikt om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen van Het Startblok. U dient de kleding contant te betalen. Gebruik hiervoor zoveel mogelijk gepast (klein)geld.

Ook ú kan winterkinderkleding, speelgoed of kinderboeken inbrengen. Hiermee steunt u de Activiteitencommissie en houdt u zelf ook nog een aardig zakcentje over! Een beperkt aantal nummers wordt er uitgeven dus zorg dat u er snel bij bent!

Voor het inleveren/verkopen van producten gelden enkele spelregels. Deze kunt u hier onder downloaden.

SPELREGELS winterkleding 2014

Aanmelden

U kunt zich HIER aanmelden voor het online-inschrijfformulier of een e-mail sturen naar: ac@obshetstartblok.nl

Bij het aanmelden per e-mail, als onderwerp: “aanmelding kledingbeurs”, willen wij graag het volgende van u weten: uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en of u de overgebleven kleding/speelgoed wilt doneren aan SOS Roemenië