Zomer kinderkledingbeurs 2 april 2014

Zomer kinderkleding- en speelgoedbeurs op woensdag 2 april van 19.00 – 20.30 uur!

Op woensdagavond 2 april van 19.00 – 20.30 uur organiseert de Activiteitencommissie van OBS Het Startblok voor de negende keer een kinderkleding- en speelgoedbeurs in de aula van de school. Hier kunt u terecht voor zomer kinderkleding (maat 86-176), speelgoed en kinderboeken tegen kleine prijsjes. Een deel van de opbrengst van deze beurs komt ten goede aan de Activiteitencommissie zodat zij over extra budget beschikt om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen van Het Startblok. U dient de kleding contant te betalen. Gebruik hiervoor zoveel mogelijk gepast (klein)geld.

Ook ú kan zomer kinderkleding, speelgoed of kinderboeken inbrengen. Hiermee steunt u de Activiteitencommissie en houdt u zelf ook nog een aardig zakcentje over! Voor het inleveren/verkopen van producten gelden enkele spelregels. Deze kunt u hier downloaden.

.

Aanmelden

U kunt zich HIER aanmelden voor het online-inschrijfformulier of een e-mail sturen naar: ac@obshetstartblok.nl

Bij het aanmelden per e-mail, als onderwerp: “aanmelding kledingbeurs”, willen wij graag het volgende van u weten: uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en of u de overgebleven kleding/speelgoed wilt doneren aan SOS Roemenië.

SPELREGELS

OBS Het Startblok, Liszthof 92, 2402 GS Alphen aan den Rijn, tel.0172-420794 © 2009-2014, Alle rechten voorbehouden. CMS33 V3.7.2